TILLBAKA
|

Kök i naturmaterial

rustic

Tänk dig ett kök i vacker ek eller något annat naturmaterial. Kök i trä ger en naturlig och mjuk känsla och ådringarna i träet gör att köket ser levande ut. Ett klassiskt snickarkök är ofta byggt i trä av god kvalité och är mycket hållbart. Ett riktigt gediget lantligt bondkök! Om man inte vill lägga pengar på eller bygga ett kök själv från grunden finns det andra lösningar att använda sig av för att få ett kök med naturmaterial. Många återförsäljare har olika lösningar och prisklasser på köksluckor och bänkskivor i träfaner eller massivt trä.

Fundera över hur ditt drömkök i trä ska se ut. Vill du ha ett kök i bara trä eller kanske gör en mix av olika material och snygga trädetaljer. Varför inte ha köksluckor i ek, bok eller björk i ett kök med ljusa väggar och möbler det ger köket en naturlig, ljus och fräsch känsla.

Ett kök med hyllor och luckor i rustik ek och en bänkskiva i kalksten är snyggt och stilrent.

Eller kanske ett i grunden vitt kök, vita skåpluckor och en gedigen bänkskiva i ek kombinerat med trädetaljer som vägghyllor i ek.

Ge dig tid till att tänka efter vad du just du tycker om, färgglada köksluckor tillsammans med massiva bänkskivor i trä blir ett härligt kök att stå och laga mat i.

Att använda trä i köket gör husets viktigaste rum till ett varmt, ombonat rum med hög myshetsfaktor.