TILLBAKA
|

Heta kök 2021

heta kok

Varm känsla med trä

Trä har kommit mer och mer på senare år, och 2021 kommer inte vara ett undantag. Mörkt eller ljust trä funkar, och går alldeles utmärkt att kombinera med lite varianter av grön färg för att få skogskänsla.
Det går såklart alldeles utmärkt att bryta av med rostfria, blanka eller vita ytor såsom bänkskivor etc.

Mörka kök

Dova färger har trendat senaste åren och även i år. 2021 ser mörkt ut, i alla fall i köken! N pratar vi mörka luckor, fondväggar, och köksredskap som ska kombineras med trä (se ovan) eller varför inte glansiga, guldfärgade ytor?

Rosa kök

Rosa är en färg som enkelt kan sparka bakut, men i rätt nyans är det läckert som tusan, och under 2021 kommer vi se mer av denna kombinerat med vitt och gyllene detaljer som kranar, och kanske mässingsskivor bakom diskbänk? Kika på bilden nedan, och njut.

rosa kok

Rostfritt kombinerat med grönska

Det kalla, rostfria, möter det frodiga, levande. Som bekant är grönt skönt, och detta tycks även hålla i sig 2021. Skaffa växter såsom mynta, och kombinera detta med rostfirtt stål så får du ett harmoniskt kök som du kommer älska att laga mat i. Givetvis går rostfritt även bra att kombinera med trä. Industrialismen möter stenåldern i ditt kök!

Grått är fortfarande flått.

Som alla vet är ju grått flått, och denna sanning tyckts inte rucka på sig i 2021. Tvärtom, grått går starkt och gör sig bra kombinerat med trä, vita ytor, och rostfritt. Det vill säga de flesta alternativen i listan. Med detta lämnar vi er med en underbar bild på ett grått kök och hoppas ni har fått inspiration!

gratt kok